Siirry pääsisältöön

Mielipiteitä jatkon suhteen


Viittasin tuohon ehkäisy ja kiertoon liittyen tässä yhdessä postauksessa. 10kk tulee täyteen ensi viikolla Muhannadin syntymästä ja hätäsektiosta. Kuusi(6) viikkoa meni, kun ekat kuukautiset tuli saman verran meni kuin Haliman aikaan. Kierrot tuon jälkeen ollut ihan mitä sattuu 10-150kp välissä nyt menossa 31kp. Edellisessä kierrossa jouduin ihan käymään lääkärissä Vantaan Kaupungin maksusitoumuksella Mehiläisellä no labroja otettiin niistä selitettävää syytä ei löytynyt ja yllätys, yllätys kuukautiset alkoi ja kierto katkesi kierroksi tuli 150kp. Tämä hetki kuivaa kuin saharassa  ei haluja, ei oireita eikä fiilis raskauden suhteen. Odottellaan, odotellaan kuitenkin toivotaan, että ei kuitenkaan taas mitään 150kp kiertoa tulisi. Ehkäisyä emme ottaneet suosituksista huolimatta vaikka raskautumis kielto on 1v ja sen jälkeen saa raskautua jos haaveilee sellaisesta no meillä nämä raskaudet eivät ole alkaneet noin vain niin, se yks syy miksi ei nyt ehkäisyä ja usko luonnolliseen raskauden alkuun aika heikko usko. Tiedostamme tottakai, että on mahdollista edes 0,jotain prosentilla, että raskaus voisi luomuna alkaa ja tiedämme myöskin sen, että on tarinoita missä useampi raskaus alkanut hoidoilla ja naps yllättäen nainen on raskaana ilman mitään hoitoja. Missään vaiheessa elämän ei siis tähän toosaan ja meille tule ehkäisyä. Lapsi on aina lahja meidän mielestä ja kumpasenkin mielestä ehkäisyihin on vahvat mielipiteet siis kielteiset. Jos joskus näin sattuisi että raskaus alkaisi ilman hoitoja lapsi olisi lahja ja vastaanotettu jos näin joskus kävisi, mutta tuskin käy meille. Olemme jo hyvissä vaiheessa miettineet mitä tehdään, kun 1v tulee täyteen synnytyksestä ja halutaanko jossain vaiheessa lisää lapsia tai edes yrittää tässä matkan varrella mielipiteet sahannut edestakas tuuliviirisenä niin miehelläni kuin ihan itselläni. Ollaan oltu alussa sillä kannalla, että heti kun mahdollista palataan hoitoihin tai ainakin kysytään onko mahdollista päästä hoitoihin kaikkien komplikaatioiden ja menetysten jälkeen+ennenaikaisen syntymän jäljiltä ja tottakai onko edes mahdollista tulla raskaaksi kaiken tämän jälkeen. Jälkitarkastuksessa kysyin neuvolakääkärilta kylläkin, että onko tälläisen jäljiltä mahdollista edes hoitojen kautta raskautua vastaus oli, että kohtu on uusiutuvaa kudosta, että miksi ei no tietenkin halutaan tarkempi vastaus ihan perehtyneeltä lääkäriltä. Meidän ajatus milloin voisi aloittaa ihan kunnolla yrittämään ja kenties ihan hoitoihin jonottaa on vasta miehen armeijan jälkeen mies armeijassa max 1v ja syksyn meinaan olla vielä kotona tammikuussa 2022 palaisin kouluun loppuun tekemään viimeiset lähihoitaja opinnot :) kun olen palannut kouluun voitaisiin silloin hakeutua jonoon ja viimeksikin jonossa ja viralliseen hoitoon pääsyyn meni 10kk niin hyvin olisi aikaa saada loppuun opinnot. Toinen vauva kotiin ja kolmas raskaus on todennäköisempää meille aikaisintaan 2023 vuonna.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

IVF 2nro tulos

Tälläinen tulos tänään!!! Tämä viikko on ollut jännittävä kun on ollut testi viikko tarkemmin tänään testipäivä.Ennen testin tekemistä lugejen aikaan parina ensimäisenä päivänä lugejen aloituksena oli rintojen särkyä rintojen särky tuli takaisin ja nyt keskiviikkona kun lopetin lugesteronit on rintojen arkuus jatkunut.Keskiviikkona tein ensimmäisen raskaustestin raskaustesti oli pc.Testi oli plussa <3 eilen tein myös saman pc viiva oli vahvistunut jipiii <3  tänään virallisena testipäivänä digitesti cb antoi raskaana 2-3. Tulos 2-3 pitää paikkansa koska siirto oli just 3vk sitten.Nyt odotan Naikkarilta soittoa että soittavat mikä on hoidon tulos ja varataan ultra aika.Vasta äsken neuvolasta soittivat ja eka neuvola on 13.11.

Maaliskuu ja synnytys

Nyt voin paljastaa miten päättyi helmikuun tapahtumat.14.3. Olin vuodelevossa vielä ja silloin alkoi vereslimainen vuoto samaan aikaan kovat supistukset.Supistuksen estolääkettä sain, mutta ei apua.Aamulla 14 .3 minut vietiin synnytyssaliin ja annettiin vielä supistuksia estävää lääkettä ja seurattiin vuotoa.14.3 aloitetiin magnesiumsulftaania 12h meni sitä.Ultrattiin vauva moneen otteseen  välillä tarjottava osa oli napanuora,mutta vauva oli raivotarjonnassa.Makoilua ja supistuksen esto lääkettä plus verikokeita 15.3.Verikokeet siinä rajoilla joudutaanko purkamaan raskaus vauvan ja minun  selviämisen takia. 16.3 tulehdusarvot olivat sen verran nouseet ja supistuksia edelleen vaikka monet,monet kerrat oli annettu supistuksia estävää lääkettä.Lääkärin päätös oli se että valmistetaan leikkaussali ja sektio tehdään nukutuksessa.Kello oli melkein 18:00 ja menin leikkaussaliin ja esivalmistelut.19:31 syntyi poikamme painoa 740g pituus 33,3cm.Herämöön  minut vietiin ja poika vietiin vastas

Toisen kerran inseminaatio hoidot

Täällä oli ja meni kuukautiset.Gonal-F pistokset alkoi juhannuksen aikaan ja tänään pistin viimeisen pistoksen.Huomenna olisi foliultra missä samassa myös sovitaan inseminaatio aika.Fiilis että onnistuisi tästä kerrasta on niin vaihtelevat välillä tuntuu että ei onnistu ja taas kohta että IHANAA pian kaksi viivaa tulee ja tärppi tulee.Pää kylmänä siis ja kauhulla odottamaan sitten aikoinaan raskaustestin tulosta.