Siirry pääsisältöön

Synnytys Haliman

Lupasin teille synnytys ja olo tila päivystyksen tässä se olisi:Menimme Sikiötutkimuskeskukseen ihan niinkuin ennen ajat olivat  tunnin myöhässä.Ei mennyt kuin 10min sanoi lääkäri että on menehtynyt tämä yksilö otan osaa 😭No sitten odotettiin kätilöä hän varasi ajan synnytystä varten ja kertoi synnytyksestä.Sain kohtua pehmentävän ja supistua auttavan lääkkeen.Ei mennyt pitkään alkoi tuntua ettei voi kävellä kun selkä ja jalat ei toimi oikein.Anoppi tuli illalla meille huomista olevaa synnytystä mukaan halusi itse.Silloin olin vieläkin sairas :( aloin nukkumaan en voinut nukkua otin särkylääkettä ei auttanut.Kävin wc moneen kertaan ei tullut mitään.Herätin miehen ennen klo 06:00 että nyt lähdetään en voi odottaa ajanvarausta.Soitin Kätilöopistolle sanoivat yritä odottaa.Menin wc tunsin että alkaa tulemaan jotain kiinteää en tiennyt mitä enkä uskaltanut katsoa.Soitin Kätilöopistolle ja sanoivat että tule NYT!Jos syntyy jotain ota pussiin mukaan.No ajoimme kauhean kidutus matkan 17km sairalaan.Supistuksia siis oli paljon.Sain huoneen se oli kolmen hengen huone mutta siihen ei ollut tulossa ketään vasta viikonlopun jälkeen.Synnytys siis oli 6.1.17.Vaihdoin sairaala vaatteet kätilö toi portatiivin mihin istuin kun tuntui että jotain tulee.Sitten ei mennyt pitkään niin alkoi tulemaan kuului vain plöks ja poks kivut hieman helpotti.Sain kivunlievitystä ja käynnistykseen olevaa lääkettä ei mennyt mitkään kun tuntui että jotain valuu ulos mutta en tiedä mitä.Se oli lapsivettä ja verta.Taas portatiiville ja sieltä tuli taas  blöks ja kivut helpotti.Meidän tytön synty ja kuolin aika oli 07.15.Sain nukkua 12:00 ja en saanut mitään juoda tai syödä.Kätilö seurasi jälkivuotoa.Sain syödä kun heräsin ja siitä aiheutui paha olo mihin sain lääkettä onneksi 👍🏻Odotimme lääkäriä ja lääkäri tuli iltapäivällä vasta.Hänen puolesta pääsin kotiin.Ennen kotia menoa halusimme nähdä Haliman <3 meidän rakkaan tyttären ketä odotimme ja rakastamme.Hän painoi 920g kaunis meidän tyttö.Sen viikonlopun nukuin pahaa oloa pois aika tokkurainen olin ja en syönyt.7.1.17 menimme hautaustoimistoon ja tilasimme kaiken mitä piti siis hautauskuljetus ja arkku.Keskiviikkona 11.1.17 oli islamin mukaiset hautajaiset käärimme tytön lakanoihin ja laitoimme arkkuun päivä oli raskas.Sen jälkeen nämä päivät on ollut vuoristo rataa :( paljon ahdistus,unettomia yöitä,surua ja surua vain.No nyt on takana ollut synnytyskeskustelu se meni ihan hyvin.Nyt 16.1.17 olisi psykiatrinen sairaanhoitaja aina kun puhun Halimasta tulee ahdostus ja ikävä.Tippa linssik. 😭😭😭😭😭Onneksi sain ahdistukseen ja uneen lääkettä se on paljonkin auttanut asiaa että voin jatkaa elämää ja käsitellä surua.Tyttäreni sai nimeksi:Halima Saadia(Halima kutsuma nimi)

Kommentit

  1. Löysin blogisi sattumalta. Paljon voimia, menetys on varmasti suuri! Pystyn samaistumaan ja henkinen paraneminen on täälläkin menetyksen jälkeen käynnissä (niinkuin fyysinenkin hieman vielä)

    VastaaPoista
  2. Kiitos.Paljon voimia teille myös.Olen lukenut myös teidän blogia,kiva kun luit ja kommentoit

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

IVF 2nro tulos

Tälläinen tulos tänään!!! Tämä viikko on ollut jännittävä kun on ollut testi viikko tarkemmin tänään testipäivä.Ennen testin tekemistä lugejen aikaan parina ensimäisenä päivänä lugejen aloituksena oli rintojen särkyä rintojen särky tuli takaisin ja nyt keskiviikkona kun lopetin lugesteronit on rintojen arkuus jatkunut.Keskiviikkona tein ensimmäisen raskaustestin raskaustesti oli pc.Testi oli plussa <3 eilen tein myös saman pc viiva oli vahvistunut jipiii <3  tänään virallisena testipäivänä digitesti cb antoi raskaana 2-3. Tulos 2-3 pitää paikkansa koska siirto oli just 3vk sitten.Nyt odotan Naikkarilta soittoa että soittavat mikä on hoidon tulos ja varataan ultra aika.Vasta äsken neuvolasta soittivat ja eka neuvola on 13.11.

Maaliskuu ja synnytys

Nyt voin paljastaa miten päättyi helmikuun tapahtumat.14.3. Olin vuodelevossa vielä ja silloin alkoi vereslimainen vuoto samaan aikaan kovat supistukset.Supistuksen estolääkettä sain, mutta ei apua.Aamulla 14 .3 minut vietiin synnytyssaliin ja annettiin vielä supistuksia estävää lääkettä ja seurattiin vuotoa.14.3 aloitetiin magnesiumsulftaania 12h meni sitä.Ultrattiin vauva moneen otteseen  välillä tarjottava osa oli napanuora,mutta vauva oli raivotarjonnassa.Makoilua ja supistuksen esto lääkettä plus verikokeita 15.3.Verikokeet siinä rajoilla joudutaanko purkamaan raskaus vauvan ja minun  selviämisen takia. 16.3 tulehdusarvot olivat sen verran nouseet ja supistuksia edelleen vaikka monet,monet kerrat oli annettu supistuksia estävää lääkettä.Lääkärin päätös oli se että valmistetaan leikkaussali ja sektio tehdään nukutuksessa.Kello oli melkein 18:00 ja menin leikkaussaliin ja esivalmistelut.19:31 syntyi poikamme painoa 740g pituus 33,3cm.Herämöön  minut vietiin ja poika vietiin vastas

Viides inseminaatio

 On mennyt joku hetki kun olen kirjoittanut.Täällä kuuluu hyvää koulua,koulua,koulua ja piinausta. Kun kirjoitin että on inseminaatioon pistoksia ne meni hyvin eka ultra oli 10.8. Tarkistettiin munarakkulat eivät olleet niin isoja että lääkäri olisi osannut kertoa päivän inseminaatiolle gonal-f pistäminen jatkui vielä viikonlopun yli. 12.8. Oli kontrolli ultra munarakkulat olivat hienosti kasvanut 😀 Ja inseminaatio oli 17.8. Aamulla heräsimme iloisina mieheni kanssa inseminaatioon ja koululle kerroin että olen lääkärissä. 08:00 spermat olivat jo käsittelyssä ja inseminaatio oli 10:50 helposti meni hoito miten yleensä. Yksi MUTTA tuli matkaan henkilöllisyystodistus missä minun henkkarit. Luulin että olin ottanut mukaan mutta en ollut ottanut onneksi minulla oli kuitenkin kelakortti ja opiskeliakortti kun oli hätätilanne se sopi hyvin lääkärille. Inseminaatio päivänä omalääkäri ei ollut paikalla ja ajat myöhässä aina siellä on myöhässä 😩vaikka meidän doctor ei ollut paikalla asia hoitu